OM BREDSELS BYGDEFÖRENING

Bygdeföreningen bildades 1977 för att "verka för bygdens utveckling och framåtskridande. Att för byns gemensamma ändamål uppföra en bygdegård och svara för fortsatt underhåll och skötsel".

Föreningen har ca 150 medlemmar, vilket är ett högt antal med tanke på att det bor ca 80 personer i byn. 

Bredsels bygdeförening arrangerar återkommande olika trivselaktiviteter och liknande. Vartannat år arrangeras Byadagen i början av augusti. Andra återkommande arrangemang är halloweendisco för barn, filmvisning, majbrasa, kulturkvällar med mera. Vi har också två aktiva studiecirklar i samarbete med NBV: Handarbetskvällar och Bredsel förr i tiden. 

Utöver aktiviteterna arbetar vi också regelbundet med skötsel och underhåll av bygdegården och bagarstugan. 

Vi tar varmt emot tankar, idéer och medlemsengagemang. Tveka inte att höra av dig! Kontaktuppgifter hittar du HÄR.

STYRELSE 2024

BYGDEGÅRDEN & BAGARSTUGAN

BYGDEGÅRD

Bygdegården, eller "byan" som den ofta kallas, ligger mitt i byn. Här finns utrustat kök, en stor sal med plats för ca 70 sittande matgäster, projektor, duk och ljudanläggning, en liten "lounge" samt två toaletter. Det finns ramp till entrén och en av toaletterna är handikappanpassad. 

Hyra heldag från 550,00 SEK.

BAGARSTUGA

Vår fina bagarstuga med nyrenoverad ugn används flitigt vissa tider på året. Här har bakats mängder av mjukkaka och annat bröd. Bagarstugan är utrustad med brödspadar, kavlar och bakbord. Vatten hämtas från bygdegården. Vid behov går det att köpa till ved vid hyra av bagarstugan. 

Hyra heldag från 100,00 SEK.

BLI MEDLEM I BYGDEFÖRENINGEN

Med ett medlemskap får du bättre erbjudande vid hyra av bygdegård/bagarstuga, och framförallt är du med och stöttar Bredsels bygdeförening i arbetet med att göra byn attraktivare både för besökare och bybor.

För att bli medlem fyller du i formuläret till vänster och betalar sen medlemsavgiften till:

SWISH: 123-319 99 24, eller
BANKGIRO: 5709-6000

Medlemskap vuxen: 125,00 SEK
Medlemskap familj: 200,00 SEK 

Märk din betalning med ditt namn. Medlemsavgiften gäller kalenderår. Familjemedlemskap gäller personer som bor tillsammans.

frågor märkta med * är obligatoriska

HEM       BLI MEDLEM       BYGDEGÅRD     BAGARSTUGA      HISTORISKT       KONTAKT       LÄNKAR