BRÖLLOP & FEST

Foto: Tina Skiöld

Bredsel och Storforsen har varit värd för ett flertal bröllop. Med den majestätiska forsen som fond finns alla förutsättningar för en oförglömlig dag. 

Svenska kyrkan driver ett kapell vid foten av forsen för vigsel, och naturområdet erbjuder också ett antal sceniska platser som kan passa för vigselceremonin och/eller bröllopsfotograferingen. 

För bröllopsfesten erbjuder Hotell Storforsen ett antal lösningar för boende och middag, men söker ni något mer intimt och personligt är Bredsels bygdegård en fantastisk lokal. Här ryms ca 70 middagsgäster, det finns möjlighet att spela upp musik, video och bildspel och i vårt kök kan ni tillaga egen mat eller servera beställd catering från restauranger i närheten. På parkeringen finns möjlighet att ställa upp ett par husvagnar eller husbilar för långväga gäster och det finns också ett antal privathus till uthyrning i området. 

Specifikationer för bygdegården hittar du HÄR. Vill ni titta på lokalerna eller har andra frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss! Kontaktuppgifter hittar ni HÄR

LÄNKAR

KAPELLET

Information om kapellet i Storforsen som drivs av Svenska kyrkan och Hotell Storforsen. 

FOTOGRAF TINA SKIÖLD

Bröllopsfotograf baserad i Älvsbyn, som fotat ett flertal bröllop i Storforsen-området.

HOTELL STORFORSEN

Erbjuder hotellrum, camping med stugby, relaxavdelning, restaurang mm.  

EXP NORRLAND

Anordnar aktiviteter för små och stora sällskap. 

GRANLUNDS BUSS

Behöver ni transporter i samband med bröllopet - kontakta Granlunds buss, transportföretaget mitt i byn. 

HEM       BYGDEFÖRENINGEN       BLI MEDLEM       BYGDEGÅRD       BAGARSTUGA       HISTORISKT       LÄNKAR       KONTAKT