Sommartid

Ja, då har vi sommartid här i norra Norrlands inland.
Tack för fina bilder Mat R!

L1000656-Edit L1000869-Edit L1000921-Edit-Edit L1000939-Edit L1000965-Edit

Det här inlägget postades i Allmänt, Bredselsbor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sommartid

  1. Britta Ring född Bohman skriver:

    Hej!
    Har först nu upptäckt hemsidan. Är född i Bredsel och min barndom finns där. Pappa Ivan var lärare i skolan i Bredsel, där vi bodde ett stenkast från skolan. Vi flyttade tyvärr söderut i årsskiftet 1948-49. Jag grät, men det hjälpte inte. Nästan ingenting är sig likt i Bredsel sen 40-talet. Undrar vilket hus som nu är bygdegård? Något av Öhlunds (fast det var vitmålat), Grönlunds (där fanns en bagarstuga) eller Öbergs med barnen Majlis, Erling och Alrik? Och lever fortfarande Helny, som fyllde 90 år 2011? Hon var god vän till min mamma Ruth, som dog samma år vid fyllda 98 år.

  2. Britta Ring född Bohman skriver:

    Har ett klassfoto från skolan i Bredsel, klass 5 år 1945. Jag sitter som nr 3 i andra raden uppifrån mellan Gerd Grönlund och Sigrid Öhman. Läraren är pappa Ivan Bohman. Har glömt de flesta namnen på mina klasskamrater, tyvärr. Vill gärna skicka den inskannade bilden men hittar inte mailadressen och lyckas inte bifoga den här.

Kommentarer är stängda.