Handarbetskväll

Onsdag 22 februari  kl 19.00 är det handarbetskväll på byan!

Välkommen och låt dig inspireras!

Det finns även fika till försäljning.

Det här inlägget postades i Allmänt, Byan, Evenemang. Bokmärk permalänken.

1 svar på Handarbetskväll

  1. Davidowich skriver:

    När jag håller muspekaren på det stickande fåret kommer texten ”ferragosto” upp. Från min sommar i Italien för en del år sedan tycks jag minnas att ferragosto var deras motsvarighet till midsommar. En högtid som firades i mitten av augusti. Det var den kvällen vi hade vattenkrig i baren på hotellet där jag jobbade. Mitt i allt kom hotellchefen och undrade vad f-n vi höll på med. Sen skrattade han och vattenkrigade han med. Skön kille. Frank hette han. Jag köpte förresten en mjukisdjursbläckfisk som jag döpte efter honom.
    Undrar bara vad fåret har att göra med ferragosto…

Kommentarer är stängda.