Hotellet serverar ett fantastiskt julbord. Flera bredselsbor smakade på
delikatesserna idag och vi kan varmt rekomendera det. Ikväll var till och
med tomten på hotellet och åt av julbordet. Rudolf var ute i skogen
och smaskade på renlav.
Sill & fisk
Ägghalvor med svarthavsrom, inlagd lingon- och havtornssill, Sahlénssill,
vitlökssill, kräftströmming, ättiksströmming, sillsallad, gravad lax med
hovmästarsås, varmrökt regnbåge med rhode island, ugnsbakad
pepparlax med örtmajonnäs samt laxpaté med romröra.
Sallader
Mimosasallad, rödbetssallad, nubbesallad, grönsallad.
Kallskuret
Julskinka, kalvsylta, leverpastej, pastejtårta, murkelpaté,
kotlettpastrami, rostbiff, rökt lammfiol, rökt renhjärta,
renkorv, pepparsalami.
Varmrätter
Janssons Frestelse, hemlagade viltköttbullar, prinskorv,
glaserade revbensspjäll, rödkål, julkorv, omelett med murkelstuvning,
lutfisk med vitsås, gröna ärtor och bacon, kokt potatis.
Tillbehör
Senap, honungs- och timjansenap, inlagd gurka, cornichons,
inlagda rödbetor, Cumberlandsås, katrinplommon, äppelmos.
Bröd
Tunnbröd, knäckebröd, vörtbröd.
Desserter, ost, godis och frukt
Fruktfat och blandade nötter, ostbricka med kex, hemgjord
ischoklad, knäck och tryffel, blandat godis, ris à la Malta,
marinerad exotisk fruktsallad, fyllda toscaformar,
chokladmoussebakelse.
Åh va mumsigt!