Ordförande Tommy Lundh har ordet…

Jag är djupt rörd över den vänlighet och givmildhet jag mötts av den senaste tiden. Talade med Robert Andersson förra veckan, han hade hållit en liten kurs för Bredsels husmodersförening gällande sjukhjälpande åtgärder kanske man kan kalla det, hjärtlungräddning och dylikt vad jag förstod. Då nämnde han att han skrutit lite på mej och bett damerna tala med mej om att fixa en hjärtstartare ”för enligt honom fick jag saker att ske” så blev jag sjuk i torsdags och när jag låg i soffan hemma och funderade att efter som vi har långt till hjälp och enligt hjärtstartar registret det inte finns någon hjärtstartare närmare än i Älvsbyn, så kände jag att detta uppdrag vuxit sej så pass stort att jag tog an uppgiften.

Sagt och gjort funderade ett tag och kom på att Lions i Älvsbyn kan man ju kontakta så jag skickade ett PM via Fejjan till Sara Risberg (fd Granlund) och frågade om hon fortfarande var ordf fick svar att det nu var Alf Granlund som var det men ombads skicka in en skrivelse om vårt önskemål, detta gjorde jag och lördag kväll fick jag det glädjande beskedet att dom skänker oss 8 000 kr till en hjärtstartare stärkt av detta så fortsatte jag skickade ett PM till Ann-Chatrine Andersson. Delikatessfabriken Norrbotten och frågade om dom kunde tänka sej att skänka ett bidrag, det var enligt henna en självklarhet för en så viktig sak Så i går ringde jag till Luleå brand och industriservice och begärde in ett bra pris till en fattig bygdeförening! han prutade 3 000 kr direkt så i kväll fick jag besked av Delikatessfabriken att dom lägger den del som saknas.

OTROLIGT!! MAN ÄR STOLT ATT BO HÄR.

TACK SÅ INNERLIGT MYCKET LIONS ÄLVSBYN OCH DELIKATESSFABRIKEN VIDSEL OCH LULEÅ BRAND OCH INDUSTRISERVICE.

Ordförande för BREDSELS BYGDEFÖRENING Tommy Lundh och hela styrelsen

*************************************************************************

Följ oss gärna på Facebook.
Vår sida heter BREDSELS BYGDEFÖRENING

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Bredselsbor, Byan, Bygdeföreningen. Bokmärk permalänken.